psykedeliska effekter över Morning Glory frön

Fröna från morgonglans växter kan producera en psykedelisk hög mycket som att ta LSD. Även kallad ololiugui av 16-talet indianer, frön av Morning Glory produce en hallucinogen effekt när de intas.

Morning Glory Anläggningen är en tvinna perenn vinstockar som odlas i många gardens.The växt bär kluster av blått till lila blommor, och ibland kommer att producera vita blommor. Fröna som produceras från morning glory anläggningen är bruna eller ibland svart i färgen. När ätit, de är vad ger en psykedelisk hög.

Den aktiva ingrediensen i morgon glory frön är en alkaloid som heter R-lysergic. Fröna innehåller också D-isolysergic syror. Syrorna liknar ingredienser som finns i LSD. Ju fler frön intas, desto större hög.

Psychedelic eller hallucinogena substanser producera en distorsion i hjärnan hos en faktisk stimulus. Läkemedlet inte skapa en ny händelse. Det expanderar i grund och botten om vad som händer i det ögonblicket. Med andra ord, om en bra händelse som händer, då personen intag fröna kan uppleva en bra resa. Även när negativa saker händer, då personen kan uppleva en “dålig resa.” De hallucinogena medel påverka hjärnan genom att interagera med de serotonin synapser. Sammanfattningsvis kommer läkemedlet ge en ökad känsla av vad som händer.

Morning glory frön kommer att producera en ökad känsla av medvetenhet om färger, texturer och ljud. En person kan uppleva en sensorisk förändring från en känsla till en annan som kallas synestesi. Med andra ord kan missbrukaren höra färger eller känner ljud. Efter att ha intagit morgon glory frön, kan de börja gälla i ungefär tre timmar.

Drogen-liknande upplevelse som kan uppstå när du tar morgon glory frön ingår att ha en minskad känsla av verklighet. En person kan göra saker som han gjorde aldrig förr på grund av en ökad känsla av suggestibility. Tiden ofta långsammare samtidigt som en morning glory hallucinogen upplevelse. En persons ego ofta intensifieras under en morning glory drog resa samt.

En person intag morgon glory frön kan ha stora humörsvängningar samtidigt på drug.The frön kan göra en person upplever extatiska känslor och bli mycket lycksalig, och sedan läkemedlet kan orsaka en humör att förändras i motsatt riktning för att bli mycket olycklig och ner .

Intag av morgon glory frön är inte alla lycka och stora känslor. En person kan bli illamående och kräkas på grund av intag av för många frön. När en person upplever en “dålig resa”, säger han kan behöva en vän att bo med honom och hjälpa honom att få igenom upplevelsen. En känsla av stor ångest och panik kan ställa in också. Ibland kan en person kan behöva tas till en akutmottagning eftersom han kan uppleva en psykotisk episod från att fröna. På akuten, kan missbrukaren måste ges ett lugnande medel eller lugnande medel för att hjälpa honom att underlätta genom Morning Glory frön “hallucinogena effekter.