olje dra instruktioner

Olja drar är en alternativ behandling som består av swishing en matsked olja i munnen i 20 minuter för att ta bort gifter från kroppen. Olja dragning utvecklades av Dr. F. Karach. Detta alternativ behandling har läkande fördelar. Migrän, artrit, bronkit och hjärtsjukdomar är några av sjukdomar som kan elimineras genom olja dra. Friskare tandkött och renare tänder är också en fördel med denna terapi. Olja drar är en säker och billig hem botemedel.

Häll exakt 1 msk solros eller sesamolja i munnen. Detta bör göras först på morgonen på fastande mage. Andra oljor kan användas, men har solros och sesam visat sig vara den mest effektiva.

Swish oljan i munnen under 20 minuter. Suga oljan genom tänderna medan dina käkar är avslappnad. Använd din tunga för att hjälpa till att flytta oljan runt munnen. Oljan kommer att börja få tunnare när den blandas med saliv.

Spotta oljan i toaletten efter 20 minuter. Oljan blir tjockare när du spotta ut det, vilket är normalt. Det finns gifter i olja från kroppen, undvika spotta i vasken.

Skölj munnen med varmt vatten och spotta ut i toaletten.

Svälj inte oljan medan oljan drar eftersom det innehåller gifter du tar bort från kroppen.

Skölj munnen med en antiseptisk munvatten eller en lösning av lika delar av väteperoxid och vatten. Detta kommer att ta bort gifter kvar i munnen.

Olja drar kan göras tre gånger dagligen, men alltid på fastande mage.