naturlig behandling av bältros

Bältros, även känd som herpes zoster, är en sjukdom i huden. Både bältros och vattkoppor orsakas av varicella zoster-virus, ett herpesvirus som klart skiljer sig från den genitala herpesviruset. Bältros är en inflammatorisk hudutslag som bryter ut hos personer som tidigare har drabbats av vattkoppor. Även detta virus ger immunitet mot fler vattkoppor utbrott, kan immunsystemet kompromiss orsaka varicella zoster-virus för att återfå sin manlighet. Detta är hur bältros utvecklas i en person. En naturlig behandling för bältros ger lindring utan försvagande biverkningar och det främjar läkning inifrån kroppens immunförsvar.

Bältros är en mycket virulent och smittsam hudsjukdom. Det orsakar vattkoppor hos personer som inte har haft vattkoppor, och detta kvardröjande infektion kan orsaka en bältros utbrott vid ett senare tillfälle. Det är emellertid inte möjligt att fånga bältros direkt som bältros, och sjukdomen är bara bredbar när utslag har färska eller fuktiga blåsor som ännu inte har läkt.

Behandla bältros med naturliga botemedel börjar med välbefinnande hela kroppen. Dricka färsk frukt och grönsaksjuicer, och äta en hel del färskvaror naturligt avgifta kroppen att ge den föryngring och helande förmåga. De ökade mängder näringsämnen och enzymer som finns i färskvaror har medicinska egenskaper som hjälper kroppen att återfå sin naturliga inre balans som ger en ogynnsam miljö för främmande patogener. Det är också viktigt att hålla dig och miljön i en ren och lyckliga tillstånd. Hålla sig borta från solen och för mycket värme, och inte bära irriterande tyger.

Kylbalsam är väl känd för sin kylning befrielse från klåda, liksom dess torkning egenskaper. Den innehåller zinkoxid och järnoxid. Alternativa torkmedel inkluderar fuktad lera och kokta havregryn. Alla dessa val suga upp fukten i utslag och främja dess uttorkning.

Öka ditt vätskeintag kommer att öka blodcirkulationen. Detta kommer att hjälpa din kropp skickar sina naturliga försvar att kämpa mot bältros utslag och befria kroppen av infektionen. Ökat vätskeintag i kombination med att äta färskvaror, kommer att ytterligare främja kroppens självläkande förmåga.

Några av de vanligaste örter som används som en naturlig behandling av bältros inkluderar fläder, Echinacea, propolis och gyllene sigill. Örter kan tas som teer, att även redogöra för vätskeintag, eller de kan finnas i sirap, pulver, kapsel eller tablettform. Honung, som du kan använda för att sockra ditt te har också anti-infektion och läkande egenskaper, och det kan appliceras lokalt, liksom.

Undvik att äta vissa livsmedel för att förhindra ytterligare försämring av din bältros utslag. Arginin i nötter och frön verkar mot L-lysin du kan ta. Choklad, men läcker, är mycket irriterande för bältros utbrott. För mycket solljus och värme kommer att sakta ner den helande, liksom.

Diskutera med din läkare eller en naturlig vårdgivare de val som du väljer att använda som en naturlig behandling av bältros. Experterna kommer att kunna bedöma din nuvarande hälsotillstånd, liksom vad som fungerar bra för kroppens behov. Med en kunnig tillvägagångssätt, konsekvens och tålamod, kommer du snart att ha relief med hjälp av din valda naturlig behandling av bältros.