mjölk behandlingar för bandmask

Enligt MayoClinic.com, en del människor aldrig ens vet att de har bandmaskar. Dessa inälvsparasiter orsakar ofta inga symptom och så småningom lämna kroppen på egen hand. Om detta inte är fallet för dig och du söker medicinsk hjälp för att döda och utvisa en bandmask, kommer du sannolikt att förskrivna läkemedel, rapporterar MayoClinic.com. Men kanske du föredrar första att prova ett hem rättsmedel för att befria er från tarm inkräktaren, som kan orsaka buksmärtor och leda till undernäring. Om du är på jakt efter en alternativ metod, kan en mjölkbehandling göra susen.

Kokosmjölk innehåller maskdödande medel, enligt Mamaherb webbplats. Förbereda den genom rivning kött av halv av en kokosnöt och sedan extraktion av mjölk från den. De husmanskost rocks! hemsida förklarar att du kan extrahera mjölken genom att placera riven kokos i en mixer eller genom att klämma nävar av riven kokos tills mjölken rinner in i skålen. Du bör dricka denna mjölk två gånger dagligen i upp till en månad eller tills bandmask lämnar kroppen. Mamaherb säger att det tar mellan 15 och 30 dagar för kokosmjölk behandling för att döda och befria en patient av en bandmask.

En mjölkbad är ett annat alternativ till receptbelagda läkemedel för bandmask bort. Natural-HomeRemedies webbplats instruerar dem med bandmaskar att fylla sina badkar med mjölk och blöta sina kroppar i den. Sajten hävdar att bandmaskar lockas till lukten av mjölk och kommer att lämna kroppen – genom anus – att nå mjölken. Den mormor Wisdom hemsida rekommenderar att låta tre till fyra gallon helmjölk värmas till rumstemperatur under det mjölk bad. Webbplatsen säger att värma upp badkaret först genom att fylla den med varmt vatten och sedan tömmer den innan du häller i mjölken – och upp till 1 liter varmt vatten om du absolut måste värma upp innan du hämtar mormor visdom förklarar att du. måste sitta med böjda knän och hålla ändtarmen under mjölk, vanligtvis åtminstone en timme. Sajten föreslår distraktioner som kommer att hålla dig avslappnad, inklusive att läsa och lyssna på musik.

Ett annat sätt mjölk kan reportedly locka bandmaskar ur kroppen är via näshålan. Den walesiska Health Systems Nyhetsbrev hemsida säger att värma upp en skål med mjölk och andas in ångorna som stiger upp från mjölk så att bandmask kommer att lukta mjölk och avsluta kroppen från näsan.