hur man ska behandla tendinit smärta i axeln

Att få axeln tendinit kan vara ganska smärtsamt och orsaka obehag. Jag har nyligen fått tendinit i axeln. Inte alltför svår, men tillräckligt för att inse mer om den.Det finns olika sätt att få det. En tår i rotatorkuffen, är en gemensam plats för att få den. Tendinit är inflammation i leden som orsakar smärta och stelhet. Tendonoitis orsakas oftast i axeln från en skada. Om du är över 40, du är mer benägna att få det särskilt om du tränar. Muskler tenderar att försvagas när man blir äldre. Om du är bekant med sport, en hel del kannor, eller Quarter tenderar att få det ganska ofta. En sena tårar, och det blir smärtsamt. Direkt kontakt, som en nedgång kan vara en orsak också. Symptomen är du kommer att känna en brännande känsla i axeln, särskilt när du är skyldig någon aktivitet med hjälp av det knuffa.

Vila axeln. Om du tränar, eller använda axeln specifikt i någon form av aktivitet, är det bäst att vila axeln och låta senor läka. Om du fortsätter att lyfta vikter, eller lyft i allmänhet, kan du orsaka ytterligare skador och kirurgi kan behövas. Du kan fortfarande plocka upp en påse, saker av detta slag, om du inte är i svår smärta när du flyttar din axel alls. Jag skulle bara undvika träning verksamhet som kretsar mer slitage på rotatorkuffen. Låt det häl naturligt.

Applicera is på axeln. Ett bra och naturligt sätt att hjälpa till att läka, och bedöva smärtan borta. Is kan vara ett bra naturligt sätt att bota en hel del skador. För svår smärta, kommer du antagligen behöver någon form av medicinering, men tillämpa is förpackningar till att inte gör ont. Is och jämn värme kan bidra till att minska inflammation. Ta ett riktigt varmt bad kan hjälpa också.

Sova i rätt position. Sova kan vara en verklig smärta, och ibland hur du sover kan även orsaka tendinit i axeln. Speciellt om du har tendinit kan hitta en sovställning vara svårt. Inte sova på din sida, där smärtan kommer från den direkta axeln. Det är sunt förnuft. Jag skulle föreslå att sova på magen, med din vikt direkt till motsatt axel. Har huvudet tur i riktning mot där tendonitis kommer ifrån. Eftersom det sättet din kroppsvikt gäller inte någon press på att axeln alls. Sova på rygg kan inte vara bra, eftersom du kan känna smärta i baksidan av axeln också. Hitta en bekväm sovställning, en som inte kommer att orsaka ytterligare skada eller obehag.

Göra rutin sträckor. Särskilt i framtiden när man arbetar ut, men även med smärta, sträcka det knuffa ut. Det har verkligen hjälpt, det återstår en viss aktivitet och träning för att hjälpa till att läka. Bara inget allvarligt, som lyft, som kan skada den ännu mer för dig. Gör rutin sträckor som är kretsat med axeln.

Tala med din läkare. Om du lider av extrema obehag, sedan få en sele för axeln. Svår smärta är när allt du bokstavligen flytta någon del av rotatorkuff, du är i extrema obehag där du knappt kan röra den alls. Fall som att du definitivt bör konsultera en läkare. Annars kan du behandla det själv, om det inte är så illa. Du kan tänkas behöva operation om det är riktigt svår, eller vissa smärtstillande läkemedel för att hjälpa dig att läka.