hur man behandlar svarta brand ant bites

Brand ant bites är smärtsamma och brukar komma i stora mängder. Om du är allergisk mot svarta brand ant bites, måste du gå till akuten omedelbart. Om inte, kan du behandla dem snabbt för att lindra klåda och stoppa risken för infektion med krämer och vissa mediciner.

Se till att inga myror är fortfarande på din kropp och borsta bort eventuellt skräp. Leta där var och en av de svarta brand ant bites är och hur många det finns.

Rengöra bites noggrant med en handduk indränkt i kallt vatten blandat med antibakteriell tvål. Badda handduken på bites och tvätta rent med kallt vatten. Klappa torrt. Använd en bomullstuss för att torka de bitit områden med tvättsprit.

Höj området om du blev biten av ett stort antal svarta fire ants. Om du har bett om hela din kropp, ta bort kläder att låta bites andan medan du behandlar dem.

Applicera en hydrokortison kräm, eller ett annat ämne med på least.30 procent, till var och en av de svarta brand ant bites. Detta hjälper till att lindra klåda och irritation och förhindrar infektion. Gnid grädden i ordentligt.

Ta två antihistaminer, såsom Benadryl, för att hjälpa till att lindra klåda och allergiska reaktioner. Applicera Neosporin till var och en av bites och gnid in noggrant. Om du fortfarande har svår klåda, rodnad och svullnad, sedan använda en bomullstuss indränkt i vinäger flera gånger under dagen.

Håll utkik efter allergiska reaktioner eller infektioner. Om smittade, kommer området att bli mer svullen, smärtsamma och rött.