hur man behandlar ischias ischiasnerven smärta naturligt med växtbaserade eteriska oljor

Ischiasnerven smärta kan lindras med hjälp av växtbaserade eteriska oljor. Ischias (klämd nerv) är ett smärtsamt tillstånd från en komprimerad ischiasnerven. Behandla en klämd nerv (ischias) naturligt att använda dessa eteriska oljor.

Behandla ischiasnerven smärta genom att tillämpa olja av vinter lokalt på klämd nerv området. I boken “The Green Pharmacy Herbal Handbook” (Se Resurs # 1 nedan) författarna identifiera en anti-inflammatorisk förening som kallas metylsalicylat som hjälper lindra smärta och svullnad i samband med ischias.

Applicera cayenne infunderas olja lokalt till de drabbade med ischiasnerven smärtområdet. En aktiv ingrediens i denna olja, fungerar som kallas capsaicin som kan ge smärtlindring från ischias (Se Resurs # 2 nedan). Ett antal naturliga krämer och liniment som innehåller capsaicin är allmänt tillgängliga.

Späd johannesört olja i olivolja eller annan transportör olja och tillämpa den på det drabbade området för att koppla av klämd nerv. Detta är särskilt effektivt precis innan sänggåendet.

Applicera 2 gram till 4 gram jamaicansk dogwood på det område som påverkas av ischiasnerven smärta tre gånger per dag området (se Resurser # 4 nedan) .; OBS: Det är kontraindicerat till gravida mödrar samt de som ammar barn.

Lindra ischiasnerven smärta med senapsolja och vitlök (Se Resurs # 5 nedan). Hugga upp tre till fyra vitlöksklyftor i 50 gram senapsolja. Efter vitlök har vänt rödaktig låt den svalna och sedan massera kryddnejlika med olja på påverkas av nervsmärta område.

Stimulera lokal cirkulation och minska inflammation som orsakas av en klämd nerv med hjälp av pepparmynta eterisk olja. Späd pepparmintolja med olivolja i en 2% -ig lösning. Du kan också ersätta eukalyptusolja för samma ändamål.

Blend svartpeppar olja med mandelolja i en 1% till 2% lösning och använda den som en mild smärtstillande för ischiasnerven smärtlindring.