hur man behandlar en bee sting med till kött

aj! Du arbetar i trädgården och du får stucken av ett bi. För de flesta av oss, det är ett alltför vanligt smärtsamma sommarupplevelse.

Ta bort Stinger så snart som möjligt, om det fortfarande är kopplad till dig. När bina sting, lossnar deras stinger från sin kropp och om du har smällde på dem, mest troligt att du har drivit stinger i huden.

Gör en pasta av till kött och vatten. Häll ca en matsked MÖRNINGSMEDEL i ett grunt fat eller skål och blanda med bara en droppe vatten. Du vill behålla MÖRNINGSMEDEL i en pastaform, och inte blanda in en vätska. Om det inte fastnar i varandra, lägg bara en droppe mer åt gången.

Använd en bomullspinne för att applicera pastan på bee sting. Använd tillräckligt av pastan för att täcka sting och det omgivande området och för att täcka området med ett generöst lager.

Låt MÖRNINGSMEDEL på sting tills det torkar, var som helst mellan 10 och 20 minuter. Efter att rengöra området med en fuktig handduk. Om webbplatsen är fortfarande röd eller inflammerad, tillämpa en kylklamp i 20 minuter.

Använd unseasoned MÖRNINGSMEDEL, vissa märken har lagt aromer som kan orsaka irritation i området.