hur man använder en olja pack hjul på bihålorna

Ricinolja har använts under många år som en naturlig hem botemedel behandling av psoriasis, drog muskler och sinus irritation. Näsans bihålor är öppna områden i skallen som är fodrade med fuktiga membran. Bihålorna är belägna mellan ögonen, i mitten av pannan, på vardera sidan av näsan och på varje kind strax ovanför tänderna. Inflammerade bihålor kan svälla, vilket gör det svårt att andas och kan orsaka smärta. En varm olja pack hjul kan erbjuda lindring från sinus smärta och tryck.

Skär tre bitar av naturliga un-färgade ull eller vit flanell bomull i en storlek för att täcka det drabbade området. Klipp en bit plastfolie samma storlek som de tygstycken.

Blötlägg ull eller bomull med ren ricinolja. Se till att varje bit av ull eller bomull noggrant mättad men inte droppande med olja. Använd endast naturliga un-färgade ull eller flanell bomull. Ricinolja kan orsaka vissa färgämnen för att blekna, som kan missfärga huden.

Placera lager av tyg som är mättad med ricinolja på det drabbade sinus området. Täck duken med bit plastfolie. Placera en varmvattenflaska över duken. Plastfolie kommer att förhindra olja från att söla ned varmvattenflaska. Om du inte har en varmvattenflaska, kan du använda en liten elektrisk värmedyna över plastöverdragen väv.

Slappna av och lämna oljan pack hjul på det drabbade området för upp till 30 minuter. Andas normalt och låt ricinolja att genomsyra din hud över det inflammerade sinus området.