den genomsnittliga längden på vistelsen i en skicklig omvårdnad anläggning

Sjukhem, eller vårdhem, ta hand om patienter i behov av kvalificerade sjuksköterskor, men inte så sjuka att de måste vara på ett sjukhus. De flesta vårdhem patienter är äldre. Många är i behov av långtidsvård och kommer aldrig tillbaka hem igen.

Den genomsnittliga vistelse patienter i ett vårdhem för akut rehabilitering är 23 dagar, endast 9 procent av vårdhem patienter hör till denna kategori. Enligt Medicare, cirka 43 procent av personer över 65 år kommer sannolikt att tillbringa tid i ett vårdhem, av dessa kommer 24 procent att vara där mindre än ett år. Enligt California Association of Health faciliteter, stannar 78 procent av vårdhem befolkningen där i tre månader eller mindre.

Enligt National sjukhem Survey, är den genomsnittliga längden på vistelsen för patienter som för närvarande på vårdhem 892 dagar, eller 2,44 år. Den genomsnittliga vistelsetiden för de patienter som kan släppas ut är 272 dagar, eller cirka nio månader. Den genomsnittliga vistelsetiden för patienter som dör i en skicklig omvårdnad anläggning är knappt två år.

Enligt National sjukhem Survey, kvinnor tillbringar lite mer tid på vårdhem än vad män, 2,51 år jämfört med 2,29 år. Personer över 85 års ålder har en längre genomsnittlig vistelsetid på 2,62 år. Hispanics tenderar att ha en kortare vårdtid på 1,86 år.